►LongLivedIT heeft voor stichting mijnaansluiting.nl het netbeheerders portal gebouwd waarmee netbeheerders hun gegevens zoals organisatie gegevens zoals producten, diensten, disciplines en raportages kunnen beheren. De Netbeheerders portal is volledig gebouwd in Angular 7 en gebouw met Material IO componenten. Communicatie met de API service is gebouw doormiddel van OAUTH authorisatie. In de netbeheerders panel is er ook op basis van owner groups, super user en administrator rechten het systeem gebouw zodat niet iedereen alle data kan zien en bewerken.

Tijdens dit project heeft LongLivedIT ook zorg gedragen voor automated testing op Rest API’s.


Technieken:✔ Angular 7✔ Maretial IO ✔Rest API’s ✔ Automated Testing ✔Azure ✔ SCRUM►LongLivedIT beheert intern voor Van Lanschot Bankiers, interne market qoutes applicaties en begeleidt hun interne IT afdeling bij de overstap naar Azure. LonglivedIT bouwt verschillende applicaties voor ondersteuning van verschillende afdelingen zoals Finance en HR.
LongLivedIT begeleidt Van Lanchot Bankiers bij het overzetten van hun software resource codes naar TFS online GIT en het inrichten van hun ALM release management structuur in TFS online. Naast ALM werkzaamheden begeleidt LonglivedIT ook bij het inrichten van de Azure omgeving en hoe het Azure online en onpremises applicatie landschap eruit zal komen te zien en hoe deze twee omgevingen communiceren met elkaar.

Technieken:✔ MVC✔ WCF ✔Rest API’s ✔ Kendo ✔Azure ✔ (Azure)Api Manager ✔(Azure) Service Bus.

►LongLivedIT heeft ervaring met bij de ING bank binnen zijn DevOps team de technische solution architectuur opzetten voor S1D (Soll in one day).
S1D is een service waarmee eigenaren binnen de ING hun applicaties kunnen beheren. De applicatie eigenaren kunnen door S1D al hun applicaties beheren door middel van applicatie functies en templates toe te voegen. Hetgeen praktisch is zonder al te veel technische kennis te hebben van bijvoorbeeld een applicatie server.
LonglivedIT lead developer Kelvin Leeflang heeft de basis architectuur neergezet voor S1D en heeft ook gezorgd voor de front-end. Dit om de werking van API’s in swagger te kunnen demonstreren aan de stakeholders. Kelvin Leeflang heeft ook integration testen gebouwd waarmee de S1D API’s bij elke release automatisch getest kunnen worden
Bouw en in productie brengen van het ING S1D product.
Zorgdragen in de deployment als senior developer in zijn DevOps team.
Architectuur opzetten en bewaken tijdens het project.

Technieken:✔ Automated testing ✔OAuth✔ MVC ✔Angular5 ✔Polymer ✔TFS ✔Rest API’s✔OAuth .Evoq Content Evoq Content Evoq Content
Evoq Content
Evoq Content